fbpx

AČCKA – jsme dále hrdými členy

I v dalších letech budeme hrdými členy profesního sdružení českých cestovních kanceláří a agentur. Níže uvádíme certifikát.

AČCKA zastupuje své členy, podporuje jejich informovanost, rozvíjí jejich činnost a profesní prestiž. AČCKA navazuje kontakty a trvale spolupracuje s obdobnými organizacemi cestovního ruchu v zahraničí, s národními centrálami cestovního ruchu, s pořadateli veletrhů a dalšími subjekty. Zástupci AČCKA jsou členy celostátních a regionálních orgánů, účastní se jednání o vývoji legislativy, podílí se na tvorbě odborných zákonů a připomínkují zákony související.

AČCKA každoročně pořádá velká setkání členů, připravuje fam tripy a studijní cesty, poskytuje pravidelné informační a poradenské služby, organizuje společnou účast členů na výstavách a veletrzích cestovního ruchu, pořádá vzdělávací kurzy a semináře a mnoho dalšího.

Asociace klade důraz na etiku podnikání a členy AČCKA při vstupu zavazuje k dodržování etického kodexu.

AČCKA je řádným členem ECTAA – asociace sdružující národní asociace cestovních kanceláří a cestovních agentur zemí Evropské unie, účastní se zasedání a své členy pravidelně informuje a aktuálním dění z evropské legislativy.

AČCKA je od května 2015 kolektivním členem Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.

V návaznosti na připojení evropské asociace ECTAA ke Globálnímu etickému kodexu cestovního ruchu UNWTO, které proběhlo během 1. summitu prezidentů asociací v Cordobě v roce 2013, AČCKA se v srpnu 2015 rovněž slavnostně připojila k této iniciativě a vyjádřila tak souhlas s jejími principy.

AČCKA podporuje informovanost českých cestovních kanceláří, cestovních agentur, odborné i laické veřejnosti.

Štítky: ,

0 0 hlasů
Article Rating
Posílat reakce na email
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.