fbpx

ČESKÁ REPUBLIKA > ČESKÝ RÁJ

HOTEL U VALDICKÉ BRÁNY ***+

Jičín - Hotel Jičín***+

Termín: podle poptávky

 

Ubytování: hotel

 

Stravování: snídaně

 

Doprava: vlastní

 


Cena od: 750,- Kč/osoba a noc


Popis a poloha


Po celý rok jako v máji, kde jinde než v České ráji. Užijte si prodloužený víkend v oblasti Českého ráje. Vychutnejte si vůni lesa při pohodové vycházce. Objevte majestátní skalní města a tajemné útvary ze skal, kam běžní turisté nechodí. Prozkoumejte středověká sídla ukrytá v krajině Českého ráje. Po dni objevování a poznávaní oblasti České ráje si užijte zasloužený odpočinek v 4*** hotelu s wellness na okraji centra Jičína. Z hotelu se budete moci lipovou alejí dojít do historického centra Jičína nebo kouzelného místa Valdštejnská lodžie. Český ráj již léta ukazujeme cestovatelům z celého světa a teď ho chceme ukázat i vám.

O hotelu


Dřívější název hotel Jičín. V hotelu se nachází restaurace Pod Kaštanem (dříve U dělové koule ve stylu Prusko-rakouské války). Věnuje se hlavně české i regionální kuchyni. Ochutnat její pokrmy mohli například bývalí český prezident nebo světoznámí herec Orlando Bloom, když natáčel v Prachovských skalách. Pokoje jsou velmi prostorné a podkrovní klimatizované.

Český ráj je pohádkový region v severovýchodní části Čech na pomezí Královéhradeckého, Libereckého a Středočeského kraje. Jméno evokuje unikátní harmonii přírodních krás skalních měst a různorodá krajina s cennými historickými památkami a lidovou architekturou. Český ráje je zahrnut na seznamu geoparků UNESCO jako jediná česká lokalita. Tento region vám přináší unikátní možnost strávení dovolené poznáváním krás přírody a historie. Můžete se procházet úzkými cestami ve skalních městech, užívat si vyhlídek a navštěvovat zříceniny hradů. Povede vás značení Klubu českých Turistů. Budete cítit aroma borovicových lesů a dotýkat se chladných skal. Spatříte barokní komponovanou krajinu s rybníky.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje SUPERIOR, prostorný pokoj. Sociální zařízení samozřejmostí. Navíc na pokoji můžete využít wifi, TV, minibar, trezor. Postele jsou vybaveny ortopedickými matracemi s hygienickými potahy. Lehké občerstvení – káva, čaj, ovoce.

Třílůžkové pokoje, prostorný pokoj. Sociální zařízení samozřejmostí. Navíc na pokoji můžete využít wifi, TV, minibar, trezor. Postele jsou vybaveny ortopedickými matracemi s hygienickými potahy. Lehké občerstvení – káva, čaj, ovoce.

Apartmá JUNIOR SUITE, prostorný pokoj. Sociální zařízení samozřejmostí. Navíc na pokoji můžete využít wifi, TV, minibar, trezor. Postele jsou vybaveny ortopedickými matracemi s hygienickými potahy. Lehké občerstvení – káva, čaj, ovoce.

Další pokoje se nachází v nedalekém hotelu Rieger, penzionu Ruská nebo hotelu reStart.

Vybavení hotelu

  • vyhlášená restaurace s letní terasou
  • parkování zdarma na parkovišti u hotelu (centrum města)
  • každý den zdarma sauna nebo bazén v Aqua centru
  • některé pokoje jsou klimatizované
  • půjčovna kol a elektrokol

Výlety do okolí

  • Prachovské skály
  • Hrad Kost a údolí Plakánek
  • Sobotka – městečko se zámkem


Typ pokoje

1 osoby na pokoji

2 osoby na pokoji

3 osoby na pokoji

Hotel Jičín***+ – Junior suite (3+1)

1 100,-

1 500,-

1 800,-

Hotel Jičín***+ – Třílůžkový pokoj (3+0)

1 100,-

1 500,-

1 800,-

Hotel Jičín***+ – Dvoulůžkový pokoj (2+0)

1 100,-

1 500,-

Hotel Jičín***+ – Dvoulůžkový pokoj (2+0)

1 100,-

1 500,-

Informace


V ceně je zahrnuto:

  • ubytování
  • snídaně

V ceně není zahrnuto:

  • místní pobytová taxa

Stravování:

snídaně.

Cestovní pojištění:

Fotogalerie


Inspirace


Videa


© 2024 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.