fbpx

Jak to vypadá na cyklistickém zájezdě


Cyklistika s průvodcem napříč Evropou.

Průvodce pro Vás


Po celý zájezd můžete jet s průvodcem, který ukáže to nejlepší, co ani sami v bedekrech nevyčtete. Navíc když jedou 2 průvodci, zájezd může být rozdělen na 2 skupiny podle náročnosti denních etap.

Cyklistika nalehko


Během zájezdu je po ruce autobus se speciálním přívěsem na bezpečnou přepravu jízdních kol. Ten na vhodných místech stojí u trasy. Autobus veze zavazadla a vy tak můžete jet nalehko. Navíc se můžete v autobuse občerstvit, pokud nebude zrovna po ruce nějaká dobrá hospůdka.

Plný komfort i přes noc


Ubytování je v hotelech, penzionech, apartmánech či vybavených bungalovech. Spí se obvykle na dvoulůžkových pokojích s koupelnou a WC. Prostě v tom, co je v destinaci nejlepší a co je na ideálním místě pro vyjížďky na kole. U některých zájezdů se jede z hotelu do hotelu (například cyklostezky podél řeky), jindy se spí na jednom místě a každý den se konají vyjížďky do okolí. Abyste ale nejezdili neustále po tom samém úseku, využije se autobusu abyste si každý den užili nová krásná místa.

Kompletní itinerář a kupa zážitků


Součástí našich zájezdů jsou již předpřipravené trasy. Průvodci ví, kam jet a co zažít. Navíc budete mít k dispozici mapy a plánky. Když to je potřeba, dopředu zarezervujeme prohlídku památek nebo komentovanou exkurzi. A pokud jste spíš na jezdění a přírodu, nebojte se. Nikam nemusíte povinně chodit a mezitím si třeba vychutnáte místní specialitu.

Klidně můžete jet ve svém tempu


Pokud nebude chtít jet se skupinou a průvodcem, nebo budete chtít mít čas jen pro sebe, klidně se můžete odtrhnout a jet si sami. Pokud budeme mít ubytování na jednom místě, můžete si uspořádat celý den podle sebe a průvodce určitě rád v případě zájmu poradí. Když se budeme v podvečer přesouvat autobusem, z mapy nebo od průvodce se dozvíte místo setkání a čas odjezdu. A kdyby cokoliv nastalo, průvodci jsou na telefonu a jak to bude možné budou k nápomoci.

Máte elektrokolo?


Vezměte ho sebou. Elektrokola bereme úplně běžně jako jakékoliv normální kolo. Jen pro bezpečnou přepravu sundáváme baterie.

Žádná námaha s nakládáním kol


Průvodci i řidiči jsou u nakládání kol abyste se nemuseli vůbec namáhat s vyzvednutím kol do přívěsu a bezpečným upevněním. Sami navíc ví, jak upevnit kolo aby byla přeprava kola co nejbezpečnější. Pro citlivá místa (řídítka nebo pedály) jsou připraveny měkké výplně či návleky. Vy nic speciálního na přepravu nemusíte mít, jen své kolo.

Vychutnávejte jako místní


Práci a starosti hoďte za hlavu a ty s přípravou cesty hoďte na nás. Zato si užijte ta nejkrásnější místa a ochutnejte místní speciality. Poznávat a objevovat ze sedla kola má své kouzlo. Tak kam spolu vyrazíme?

© 2024 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.