fbpx

Setkání příznivců 2015

Jsme rádi, že i letos byl sál hotelu Grand bělohradských lázní nabytý k prasknutí. Moc nás těší, že lidé mají stále větší zájem o cestování a zprostředkovávání zážitků tímto způsobem. Děkujeme za účast všem stálým klientům, i těm, co přišli poprvé a zájezd si teprve vybírají, či se přišli pouze podívat.

Tradice setkávání příznivců naší cestovní kanceláře sahá až do dob před 21 lety. Na začátku jsme pro setkání vybírali místa v Českém ráji a teprve později byla akce přemístěna do Lázeňského hotelu na bělohradském náměstí. Posledních pět let se tradiční akce koná v příjemném prostředí areálu lázní.

Návštěvníci mohli alespoň na chvilku zapomenout na běžné každodenní starosti. Jsme rádi, že se hostům fotografie a vyprávění průvodců líbilo. Návštěvníci odcházeli plni dojmů. Kromě toho si odnášeli různé dárky – společenskou hru, trička, čepice, knihy, nástěnné kalendáře, tašky, cestovatelské časopisy a někteří šťastlivci i poukázku na zájezd. Pokusně jsme testovali i možnost živého přenosu z akce – uvidíme, co budoucnost přinese.

Už teď se pečlivě připravujeme na příští rok. Na 22. ročníku Setkání příznivců CK HOŠKA TOUR 30. ledna 2016 se těšíme na shledanou!

Petr Hoška, marketing
0 0 hlasů
Article Rating
Posílat reakce na email
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.