fbpx

SLEVY

Vyberte si tu nejvýhodnější slevu. Vybranou slevu můžete kombinovat s bonusem za včasný nákup.

Slevy na zájezdy pro děti.

a) DĚTSKÁ – slevu ve výši 10% ze základní ceny, nejvýše 1 000,- Kč, poskytujeme dětem do 15 let. V případě, že i obchodní partner (například ubytovatel) poskytne slevu, může CK přiznat slevu vyšší.

Sleva na zájezdy pro děti.

b) DĚTSKÁ – slevu ve výši 20% ze základní ceny poskytujeme dětem do 15 let při účasti dvou dospělých osob (ubytování v rodinném pokoji).

snimek1

c) SPHERE CARD – slevu ve výši 5% ze základní ceny (nejvýše 500,- Kč) poskytujeme držitelům věrnostní karty Sphere card. Je nutné předložit kartu nebo zaslat její fotokopii.

snimek2

d) KČT – slevu ve výši 5% ze základní ceny (nejvýše 500,- Kč), poskytujeme členům Klubu českých turistů. Je nutné předložit členský průkaz nebo zaslat její fotokopii.

Slevy na zájezdy pro studenty. Sleva platí jako pro držitele, tak i nedržitele karty ISIC.

e) STUDENSKÁ – slevu ve výši 5% ze základní ceny (nejvýše 500,- Kč), poskytujeme studentům do 26 let po předložení průkazu.

Slevy na zájezdy pro naše věrné klienty.

f) VĚRNOSTNÍ – slevu ve výši 5% ze základní ceny (nejvýše 500,- Kč), poskytujeme klientům, kteří se v období 2020 – 2023 zúčastnili alespoň tří vícedenních zájezdů s naší cestovní kanceláří. Klienti, kteří uplatňují nárok na tuto slevu, musí ve smlouvě o zájezdu uvést název (nebo alespoň cílovou zemi) a rok nejméně tří zájezdů, kterých se zúčastnili v posledních čtyřech letech. Sleva se neposkytuje spolucestujícím nebo rodinným příslušníkům, kteří na ni nemají nárok.

Slevy na zájezdy pro členy České obce sokolské.

g) SOKOLSKÁ – slevu ve výši 5% ze základní ceny (nejvýše 500,- Kč), poskytujeme členům České obce sokolské. Je nutné předložit členský průkaz nebo zaslat jeho fotokopii.

zájezdy-pro-seniory-50+-55+

h) SENIORSKÁ – slevu ve výši 2% ze základní ceny (nejvýše 500,- Kč) poskytujeme seniorům nad 60 let.

slevy loga ozp
zpmv logo.fw.res

i) OZP + ZPMV ČR – slevu ve výši 5% ze základní ceny (nejvýše 500,- Kč),  poskytujeme pojištěncům oborové zdravotní pojišťovny. Je nutné předložit kartu pojištěnce nebo zaslat její fotokopii.

Benefity- váleční veteráni logo
Benefity-pro vojaky AČR logo

j) Válečným veteránům, zaměstnancům ministerstva obrany, vojákům, vojenským policistům a členům aktivních záloh poskytujeme slevu ve výši 5% ze základní ceny (nejvýše 1 000,- Kč). Je nutné předložit průkaz nebo zaslat jeho fotokopii.

*Tyto slevy nelze sčítat. Nárok na uplatnění slevy uveďte do poznámce už při nezávazné rezervace nebo ve smlouvě o zájezdu. Pokud je třeba doložit slevu průkazkou, učiňte tak již při objednávce. Dodatečně uplatňovat slevy nelze. Jakékoliv slevy nelze kombinovat s využitím platby skrz benefity.

Slevu 200,- Kč poskytujeme za nákup více než 3 měsíce před jeho konáním do 1. února 2024, tj. při podání Smlouvy o zájezdu s dodržením termínu splatnosti zálohy a doplatku podle Všeobecných podmínek u zájezdu s cenou vyšší než 4 000,- Kč.

 

Slevu 100,- Kč poskytujeme za nákup zájezdu více než 3 měsíce před jeho konáním, tj. při podání Smlouvy o zájezdu s dodržením termínu splatnosti zálohy a doplatku podle Všeobecných podmínek u zájezdu s cenou vyšší než 4 000,- Kč.

Tato sleva platí od 2. února 2024.

Slevu za včasný nákup lze sloučit pouze se slevou pro klienta výhodnější (slevy viz. výše).

V případě, že u zájezdu je uvedena pouze jedna cena, neposkytujeme žádné slevy. V ceně zájezdu není zahrnuto vstupné, pokud není uvedeno jinak. U zájezdů, kde se využívají slevové karty, se vstupné a jízdné lanovkami podle programu již neplatí.

© 2024 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.