fbpx

Infotour a cykloturistika Hradec Králové

Infotour a cykloturistika Hradec Králové

Veletrh cestovního ruchu  INFOTOUR  & CYKLOTURISTIKA – 18. ročník

Pravidelným účastníkem je i CK HOŠKA TOUR, která v roce 2017 vypravuje své zájezdy i z Hradce Králové

Datum a místo konání: 10. – 11. 3. 2017, Kongresové centrum Aldis Hradec Králové                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Všichni návštěvníci 18. ročníku veletrhu  Infotour a Cykloturistika  mohli najít ve dnech 10. – 11. 3. 2017 v Kongresovém centru Aldis Hradec Králové u skoro 140 vystavovatelů nabídky cestovatelských možností  nejen  z celé České republiky, ale již tradičně  přijeli se svými nabídkami  také vystavovatelé z Polska, Slovenska, Chorvatska, Ukrajiny, Banátu a letos též s nabídkou cyklopobytů v Itálii. Nově přibyla  nabídka lázeňství a wellness v Maďarsku.

Orientační kategorizace veletrhu:  Krajské úřady a Centrály cestovního ruchu  –  9 expozic, cestovní kanceláře 26 expozic, lázně + wellness  16 expozic, ostatní vystavovatelé 73 expozic, zahraniční vystavovatelé 14 expozic, návštěvnost veletrhu byla přibližně 4500 lidí.

Nemalá nabídka vystavovatelů  opět směřovala k oblíbené cykloturistice – cyklozájezdy (třeba CK HOŠKA TOUR rozšiřuje svoji nabídku cyklozájezdů, cyklopobyty, kola, cyklomapy….

Skutečně nepřehlédnutelné byly již tradičně expozice Východních Čech, společný stánek Královéhradeckého a Pardubického kraje, letos s hlavním tématem loutkářství, či expozice Statutárního města Hradec Králové mimo jiné s pozvánkami na evropská sportovní klání.

Velký zájem odborníků i laické veřejnosti o odbornou konferenci na téma „Fenomén východočeské loutkářství„  dokládá perfektní připravenost konference a výběr aktuálního a velice zajímavého tématu.

Královéhradecké Divadlo Drak se v letošním roce velice zajímavým způsobem postaralo o malé návštěvníky veletrhu. Ať již výtvarnými dílnami, kde si děti s pomocí odborníků vyrobily vlastní loutku, či loutkovým představením s názvem „A do třetice všeho….“

Tradičním a velmi oblíbeným zpestřením veletrhu opět byly cestovatelské besedy a přednášky známých cestovatelů a  poutavé promítání s ukázkami tuzemských a příhraničních atraktivních destinací.

Návštěvníci tedy našli inspiraci opravdu ve všech prostorách veletrhu.

Přímé vysílání Českého rozhlasu Hradec Králové, jednotlivé vstupy, rozhovory a soutěže opět přispělo k propagaci a popularizaci veletrhu.

Sobotní Farmářské trhy, byly tradiční a oblíbenou „třešničkou“ na dortu.

Věříme, že též v letošním roce odcházeli návštěvníci spokojeni a vystavovatelům se podařilo navázat další kontakty a spolupráci.

Vstup na veletrh i doprovodný program byl jako vždy ZDARMA.

 

Těšíme se na setkání v roce 2018 na 19. ročníku veletrhu – opět v polovině března.

 

 

Zdroj: Organizátoři veletrhu

0 0 hlasů
Article Rating
Posílat reakce na email
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.