fbpx

OKOLÍ JEZERA LAGO DI GARDA 

Lago di Garda - hotel Centrale v Riva del Garda

Termín: 13. 7. – 19. 7. 2024    Tento zájezd je již VYPRODÁN. V  připadě zájemu vás zapíšeme do náhradníků.

 

Číslo zájezdu: 091

 

Ubytování: hotel

 

Stravování: snídaně

 

Doprava: autobus

 


Cena: 16 950,- Kč


Popis


Modrý klenot obklopený horami. 

Hotel v benátském stylu na hlavním náměstí přímo u jezera. 

Každodenní možnost vykoupání v jezeře. 

Bez nočního přejezdu při cestě tam. 

Poznávací zájezd do nádherných vápencových hor v okolí jezera Lago di Garda. Možnost vykoupání v čistých jezerech. Ubytování je zajištěno v hotelu, který je postavený v historickém benátském stylu a leží přímo na hlavním náměstí na břehu jezera Lago di Garda. Na pláž to je několik set metrů. 

Váš průvodce:

seznamte se

Program


Odjezd v ranních hodinách, možnost nástupu v západních Čechách. Celodenní přesun přes Německo a Rakousko do Itálie. Po příjezdu ubytování. 

VERONA – dopolední město Romea a Julie, římský amfiteátr, staré hradby, středověké kostely. Slavný Juliin balkón, na nějž Shakespeare umístil proslulou romantickou scénu. SIRMIONE – lázeňské město na jižním výběžku pevniny – středověké uličky, hrad rodu Scaligeri. Příjezd na ubytování v odpoledních hodinách. Odpočinek s možností koupání v jezeře.

LAGO DI GARDA – velmi oblíbené, největší a nejčistší italské jezero, kde severní břehy lemují vysoké alpské štíty. Vyhlídkovou silnicí podél jezera do MALCESINE – kouzelné městečko s úzkými uličkami a romantickým hradem Scaligero, možnost prohlídky hradu. MONTE BALDO – na hřeben pohoří Monte Baldo vyjedete unikátní rotační kabinovou lanovkou. Vycházka po hřebeni s fantastickými výhledy na jezero Lago di Garda, Dolomity a na ledovec Presenela.  Lodí do LIMONE SUL GARDA, malebného městečka proslaveného pěstováním citrónů. V podvečer lodí do Rivy del Garda 

VARONE – unikátní jeskynní vodopády s malou botanickou zahradou. VILLA CANALE – zachovalá středověká kamenná vesnička zařazená na seznam nejkrásnějších vesnic Itálie. Vycházka k LAGO DI TENNO – romantické jezero s možností koupání. Navečer RIVA DEL GARDA – možnost návštěvy místního muzea, výstupu na věž ze 14.století či výstupu ke kapličce Sv. Barbory s panoramatickým výhledem na severní část jezera.   

ARCO – cestou lemovanou stoletými olivovníky na hrad, prohlídka hradu a města, možnost navštívit zdejší arboretum.VIA PONALE – autobusem do hor nad západní částí jezera, odtud vycházka po staré obchodní cestě, která nabízí překrásné panoramatické výhledy. Navečer individuální program, možnost nákupů, koupání, nebo vycházky podle pobřeží do sousedního městečka TORBOLE. 

Dopoledne pobyt v Rivě del Garda, možnost vykoupání. V poledních hodinách odjezd. ROVERETO – zastávka u zvonu Míru, který zvoní každý večer na památku padlých ve všech válkách, a ossaria s vyhlídkou. Lanovka z vesničky Sardagna na „balkón Dolomit“, vyhlídkovou plošinu, odkud je skvělý výhled na údolí řeky Adiže a město Trento. TRENTO – příjemné náměstí s kašnou Neptuna, arkádami, obchůdky a kavárnami, dóm se středověkou kryptou. Možnost večeře v některé z místních restaurací.

Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.  

Návrat v ranních hodinách.

Informace


Ubytování:

hotel  Centrale v Rivědel Garda, dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím,

hotel v benátském stylu z roku 1375 umístěný přímo na hlavním náměstí na břehu jezera,

příplatek za jednolůžkový pokoj 3 200,- Kč,  počet jednolůžkových pokojů je omezen.

V případě, že klient souhlasí s ubytováním s osobou stejného pohlaví ve dvoulůžkovém pokoji, poplatek se nevyžaduje.

Stravování:

snídaně, večeře individuálně v hotelové restauraci (sleva pro ubytované hosty), italské speciality.   

V ceně je zahrnuto:

  • přeprava,
  • 5x ubytování,
  • 5x polopenze
  • průvodce

V ceně není zahrnuto:

  • vstupné do jednotlivých objektů dle programu,
  • cestovní pojištění.

Cestovní pojištění:

osoby do 70 let 50 Kč/den,

senioři nad 70 let 85 Kč/den.

Více informací o cestovním pojištění zde.

Nástupní místa:

nástupní místa sestavujeme s přihlédnutím k bydlišti účastníků.

Autobus vyjíždí z Královéhradeckého kraje (Jičín, Nová Paka, Hořice, Hradec Králové) a u tohoto zájezdu bude pokračovat přes Prahu, Beroun a Plzeň. Klientům z  Brna nebo Pardubic doporučíme při cestě na nástupní místo vhodné vlakové spojení.

Pro skupiny nad 6 osob zajistíme svoz za příplatek: například  Liberec a Turnov, Trutnov  (250,- Kč/osoba/obě cesty).

Více informací o nástupních místech zde.

Fotogalerie


Inspirace


Videa


Nezávazná objednávka


© 2024 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.