fbpx
hoska-tour@hoska-tour.cz | 603 164 558 | PO-PÁ: 9-17

Počasí na sobotu? Ideální pro Cestovatelské promítání

Zveme a těšíme se také. Níže uvádíme kompletní program. Web jen s informacemi k promítání: https://promitani.hoska-tour.cz/

Sál bělohradských lázní 1. 2. – celý den až do večera

Rezervace pouze ve vašem diáři. Vstupné zdarma. Zajímavý program až do večera.

V Bělohradě se setkáte s Petrem Grussem, Tomášem Horákem, Pavlem Bičištěm, Ivanou Soukupovou, Janem Hoškou, Jirkem Tichým a Standou Hamanem. Potkáte se zde i s dalšími průvodci CK. Jak současnými, tak minulými.

Poutavě vám představí třeba Island, Irsko, Portugalsko, Španělsko, Švédsko, Lucembursko, parky USA, Belgie, Ukrajina a Alpy na všechny způsoby a ze všech směrů.

 

Tady je program:

Petr  GRUSS 11.00 50 min ISLAND – VELKÝ  OKRUH (SEVER + JIH) – poznávací, lehká turistika
Ivana  SOUKUPOVÁ 12.00 25 min KRÁSY ŠVÝCARSKA  (vyhlídkové jízdy vlaky) poznávací
Ivana  SOUKUPOVÁ 25 min ŠVÝCARSKO – OKOLÍ  ŽENEVSKÉHO JEZERA – poznávací
Jiří TICHÝ 13.00 25 min ZA LEDOVÝM MUŽEM DO  ÖTZTALU – slevová karta
Jiří TICHÝ 25 min DOLOMITY – turistika
Petr GRUSS 14.00 15 min VINICEMI PODÉL MOSELY  – cyklo
Petr GRUSS 15 min PODÉL ŘEKY RHÓNY –  cyklo
Petr GRUSS 15 min DOLOMITY Z KOPCE –  cyklo
Tomáš HORÁK 14.45 10 min BRENTA – PRESANELA –  horská turistika
Jan HOŠKA 15.00 25 min IRSKO – ZEMĚ  KELTSKÝCH TRADIC – vycházky, letecky
Jan HOŠKA 25 min SLOVINSKO – lehká  turistika a cyklo
Petr GRUSS 16.00 10 min NÁRODNÍ PARKY USA –  letecky, lehká turistika, letecky
16.15 TOMBOLA
16.30 VEČEŘE
Petr GRUSS 17.30 15 min BELGIE – KVĚTINOVÝ  KOBEREC – poznávací
Petr GRUSS 15 min PORTUGALSKO  (Lisabon-Sintra-Evora) – poznávací, letecky
Ivana  SOUKUPOVÁ 18.00 15 min PŘÍRODA A PAMÁTKY  LUCEMBURSKA – poznávací
Jan HOŠKA 18.15 10 min JIŘINKOVÉ KORZO A  ROTTERDAM – poznávací
Jiří TICHÝ 18.30 25 min MOŠOŇ, BZENEC,  PIENINY – cyklo
Stanislav  HAMAN 19.00 15 min LAGO DI GARDA –  poznávací s lehkou turistikou
Stanislav  HAMAN 15 min VLČNOV – JÍZDA KRÁLŮ  – poznávací. SOVÍ HORY – turistika
Tomáš HORÁK 19.30 25 min PODKARPATSKÁ RUS –  turistika
Stanislav  HAMAN 20.00 15 min KRÁSY NA  ČESKO-SLOVENSKÉM POMEZÍ – turistika
Stanislav  HAMAN 15 min VELKÝ OKRUH POLSKEM –  poznávací
Jana KONÍŘOVÁ  (Jan Hoška) 20.30 15 min OKOUZLUJÍCÍ SANKT  PETĚRBURG – poznávací, letecky
Pavel BIČIŠTĚ 20.45 30 min BARCELONA –  MONTSERRAT
Pavel BIČIŠTĚ 21.15 30 min ŠVÉDSKO

Sál bude přístupný od 10.00.

Vstupenky se na akci neprodávají, protože akce je zdarma. Rezervace služeb není možná dopředu, nabídka platí jen do vyčerpání kapacit.

Promítající jsou průvodci CK HOŠKA TOUR, která akci organizuje.

 

Tombola

Nezapomeňte si vyzvednout kupony na tombolu.

1. – 2. CENA ZÁJEZD SLOVENSKÉ A MAĎARSKÉ TERMÁLY

3. – 6. CENA JEDNODENNÍ ZÁJEZD

7. -12. CENA TRIČKO Z KOLEKCE CK HOŠKA TOUR

13. -20. CENA CYKLISTICKÁ LÁHEV Z KOLEKCE CK HOŠKA TOUR

 

 

 

Večeře

Jednotná cena jídla (večeře) 160,- Kč.

Nutno nahlásit do 14.00 hodin  (později po dohodě).

  • Smažený sýr (150 g), vařené brambory,  tatarská omáčka
  • Svíčková  na smetaně (150 g), houskové knedlíky
  • Plněná kuřecí kapsa (150 g), hranolky a rýže
  • Pstruh pečený na másle, šťouchané brambory,  citron

V ceně večeře je salátový bufet. Zákusek (větrník), který je rovněž v ceně večeře, se vydává po celé odpoledne v kavárně Grand. Nápoje si hradí každý sám. Jídlo se podává v 16.30 hodin.

 

Bazén

Od 13.00 do 19.00 hodin nabízíme možnost  hodinového vykoupání v bazénu ve vodě o teplotě cca 32°C za zlevněnou cenu 80,- Kč. Vstupenky si můžete zakoupit u prodeje zájezdů.

 

Další informace

Občerstvení je možné průběžně po celou dobu  setkání (káva, víno, pivo, nealko, zákusky, chlebíčky).

Předpokládané  ukončení programu ve 21.45 hodin.

CK HOŠKA TOUR si vyhrazuje právo změnu programu.

 

© 2020 by CK HOŠKA TOUR - Vyrobeno s v Lázních Bělohradě.


Užíváním webu souhlasíte se zpracováním údajů soubory cookies.